The lost symbol

Nieuw mysterie voor jongere Robert Langdon

NET 5 - maandag 17 januari om 20:30

© NBC
Zin in een nieuwe serie vol mysterie, raadsels en gevaren? Schakel dan vanavond over naar NET5 voor de eerste aflevering van de thrillerserie The Lost Symbol, naar het gelijknamige boek Dan Brown.

Het boek The Da Vinci code van de Amerikaanse schrijver Dan Brown werd wereldwijd meer dan tachtig miljoen keer verkocht. De bestseller werd al gauw verfilmd en ook twee andere boeken over Robert Langdon, een hoogleraar in religieuze symboliek, vonden de weg naar het witte doek.

The Lost Symbol

Het enige boek in de reeks dat werd overgeslagen is The Lost Symbol, dat nu alsnog is bewerkt tot een spannende tv-serie. Deze week maken we in een dubbele aflevering kennis met een jongere versie van Harvard-professor Langdon, gespeeld door Ashley Zukerman, die betrokken raakt bij een ingewikkeld mysterie vol puzzels en raadselachtige symbolen.

Het begint allemaal als Langdons mentor Peter Solomon (Eddie Izzard) wordt ontvoerd. Gewapend met kennis van geschiedenis, symbolen en doden talen, moet Langdon samenwerken met Peters dochter en andere bondgenoten om de waarheid te achterhalen. Eén ding is zeker: de tijd tikt door.

The Lost Symbol is vanaf maandag 17 december om 20:30 uur wekelijks te zien op Net5. 

Meer over