The Lost World: Jurassic Park

De dino's zijn terug in The Lost World: Jurassic Park

Veronica - maandag 19 juni om 20:25

© http://serwisprasowy.tvpuls.pl/
Vier jaar na het succesvolle eerste deel van Jurassic Park kwam er een vervolg. The Lost World: Jurassic Park speelt zich af op een tweede eiland met nog levende dinosaurussen.

In The Lost World: Jurassic Park gaat wetenschapper Ian Malcolm (Jeff Goldblum) naar dat eiland om zijn vriendin Sarah te behoeden voor gevaar. Door dit besluit komt hij weer midden in het geweld van de dinosaurussen terecht.

Jeff Goldblum

In The Lost World: Jurassic Park blijkt dat Jurassic Park-eigenaar John Hammond (Richard Attenborough) de hoop op een dinopark nog niet heeft opgegeven. Er is een tweede eiland vol dinosaurussen.

Die hebben sinds de gebeurtenissen in de eerste Jurassic Park-film het rijk alleen gehad. Hammond is benieuwd hoe het nu met zijn scheppingen is, dus hij stuurt een team wetenschappers naar het eiland om dat uit te zoeken. Sarah Harding (Julianne Moore) heeft de leiding over het team. Sarahs vriend Ian Malcolm (Jeff Goldblum) vertrouwt het niet: hij reist Sarah achterna om te zorgen dat haar niks overkomt.

The Lost World: Jurassic Park

Sarah en haar mensen ontdekken in The Lost World: Jurassic Park dat ze niet alleen zijn op het dinosauruseiland. De neef van Hammond is er met zijn eigen team.

Hij wil een dinosaurusjong meenemen naar San Diego om daar een nieuw park te openen. De reusachtige dieren beschermen het jong en doen er alles aan om de wetenschappers te verdrijven.

En dan blijkt Malcoms dochter als verstekeling met hem te zijn meegekomen.

Meer over