The Lucky One

Foto brengt Zac Efron geluk

NET 5 - dinsdag 19 januari om 22:45

© http://www.warnerbros.de/agb.html
Als hij terugkeert uit Irak gaat een soldaat op zoek naar een vrouw die hij alleen van een foto kent.

Militair Logan (Zac Efron) is op missie in Irak als hij tijdens een gevecht een foto van een beeldschoon meisje vindt. Net als hij bukt om de foto op te rapen, vindt er een explosie plaats.

The Lucky One

Omdat hij precies op het goede moment bukt, overleeft Logan de explosie. Hij weet zeker dat de foto hem geluk heeft gebracht.

Zonder de schoonheid op het kiekje had hij niet meer geleefd. Daarom belooft Logan – de bofkont uit de titel – zichzelf dat hij haar zal opzoeken als hij de oorlog overleeft.

Eenmaal terug in Amerika begint Logan in The Lucky One zijn zoektocht naar de vrouw op de foto. Maar waar te beginnen?

Nicholas Sparks 

Na een hoop gespeur op internet vindt hij haar uiteindelijk. Ze heet Beth een runt een hondenkennel.

Als Logan naar de kennel gaat om zijn reddende engel in levenden lijve te ontmoeten, denkt Beth (Taylor Schilling) dat hij komt solliciteren. Logan speelt het spelletje maar mee.

Hoewel hij nooit het lef heeft om haar te vertellen waarom hij naar haar op zoek ging, worden Beth en Logan hopeloos verliefd op elkaar.

The Lucky One is een verfilming van het gelijknamige boek van Nicholas Sparks, een schrijver die bekendstaat om zijn superromantische verhalen. Het is al het zevende boek van Sparks dat verfilmd is.

Romantische films als The Notebook, Message in a Bottle en Dear John zijn ook gebaseerd op zijn boeken.

 

Meer over