The masked singer

Wie moet deze week zijn identiteit onthullen in The Masked Singer?

RTL 4 - vrijdag 29 oktober om 20:00

© RTL
De altijd gezellige panelleden van The Masked Singer moeten hun koptelefoons weer op. Deze week staan namelijk de vijf laatste kandidaten op het podium. Weten Loretta, Carlo, Gerard en Buddy die wel direct te ontmaskeren?

Welke bekende Nederlanders zitten er toch verstopt in de opvallende kostuums die de deelnemers aan The masked singer dragen? Natuurlijk is het de bedoeling dat dit tot de laatste aflevering geheim blijft. Alleen de kandidaat met de minste stemmen zet elke week het masker af om zijn of haar identiteit te onthullen. Zo weten we inmiddels dat Anita Witzier en Ron Brandsteder het avontuur dit seizoen aandurfden. Maar welke vijf komen daar nog bij?

Ruben Nicolai

Al die geheimzinnigheid kwam onlangs behoorlijk in het geding toen er brand uitbrak in de studio waar de repetities plaatsvonden. Alle aanwezigen moesten het pand in allerijl verlaten, onder wie de BN’ers. “Dus die werden heel snel in zwarte trainingspakken in een busje gestopt en gauw weg gereden”, vertelde Ruben Nicolai later die dag bij RTL Boulevard. Bij de brand raakte niemand gewond, al was er volgens de presentator wel ‘consternatie alom’.

Meer over