The masked singer

Wie wordt de winnaar van The Masked Singer 2021?

RTL 4 - vrijdag 17 december om 20:01

© RTL
Operadiva Tania Kross won als de Robot de eerste reeks van The Masked Singer en vorig seizoen ging Jan Dulles als zeegod Neptunus met de winst aan de haal. Vanavond blijkt welke bekende Nederlander zich bij dit illustere gezelschap mag voegen: de Haai, Cupido, de Krokodil of toch de Giraf?

Het derde seizoen van The Masked Singer stevent af op de ontknoping. Alleen de meest geliefde personages zijn nog over oftewel de geweldig zingende Cupido, de swingende Krokodil, de hilarische Giraf en de mysterieuze Haai. Inmiddels zijn panelleden Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver razend benieuwd wie toch schuilgaan in die prachtige pakken. Het verlossende antwoord volgt vanavond, want alle maskers gaan gegarandeerd af.

Tania Kross

Toch kan er maar één karakter als winnaar uit de bus komen. In de eerste reeks ging operazangeres Tania Kross als de Robot met de eer strijken, vorig jaar verblufte Jan Dulles als zoetgevooisde zeegod Neptunus. Hun opvolger laat zich raden, al gaan er natuurlijk wel wat namen rond. Fans vermoeden dat het nog gaat tussen: Tygo Gernandt (Giraf), Xander de Buisonjé (Haai), Jamai Loman (Cupido) en Emma Heesters (Krokodil). Of dat zo is, moet vanavond blijken.

Oudejaarsavond

Fans hoeven het vrolijke familieprogramma niet lang te missen. Op oudejaarsavond zendt RTL 4 voor het tweede jaar op rij een special uit met maar liefst zes vermomde BN’ers. De grote ontknoping volgt echter pas die dag daarna: op de avond van 1 januari.

Meer over