The masked singer

The Masked Singer is weer terug op de buis

RTL 4 - vrijdag 4 november om 20:04

© RTL

Ruben Nicolai ontvangt ook in dit nieuwe seizoen van The Masked Singer weer wekelijks een nieuwe stoet bont verklede BN'ers die een spetterend optreden in petto hebben. Panelleden Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver wagen een gokje.

Fans van The Masked Singer hebben er bijna een jaar op moeten wachten. Na de nieuwjaarsspecial bleef het lang stil rond de RTL-hit. Maar vanavond gaat het vierde seizoen van start.

The Masked Singer

Vijftien bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind om vermomd een optreden te verzorgen. Ruben Nicolai stelt alle bonte personages voor en het is aan de twee panels om op basis van hints en voorgevoel te ontrafelen wie in de kostuums verborgen zitten.

Loretta Schrijver

Buddy Vedder en Gerard Joling vormen wederom een team en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver hebben er ook weer zin in. Vooral de intuïtie van Loretta is niet te onderschatten. Vorig jaar wist ze bijvoorbeeld al dat Luuk Ikink schuilging in het pak van de Alien, nog voordat de RTL Boulevard cohost gezongen had.

The Masked Singer is vanavond weer wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over