The masked singer

Vier spelers en een afvaller in nieuwe aflevering The Masked Singer

RTL 4 - vrijdag 11 november om 20:04

© RTL
Ruben Nicolai stelt in deze aflevering van The Masked Singer vijf nieuwe, gekostumeerde zangers voor aan het publiek. Panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver proberen hun identiteit te achterhalen. Eén masker gaat sowieso af.

Wie afvalt tijdens de voorrondes van The Masked Singer heeft lange tijd voor niks gerepeteerd. De deelnemers moeten namelijk meerdere liedjes en dansjes onder de knie hebben voordat ze hun debuut maken op het podium. Maar met een beetje pech blijft het bij een aflevering en twee nummers.

Willeke Alberti en Anita Witzier

Dit lot trof Willeke Alberti toen ze bij de start van seizoen twee direct moest onthullen dat ze de Vuurvogel was. Ook Anita Witzier ging al na een ronde roemloos ten onder als de Zwaan.

The Masked Singer

In deze aflevering maken vijf nieuwe BN’ers hun opwachting, uitgedost in bonte kostuums. Ruben Nicolai stelt de personages voor, daarna is het aan panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver om hun identiteit te achterhalen. Eén masker gaat sowieso af.

Meer over