The masked singer Oud & Nieuw special

Wie zitten er in de Oud & Nieuw-pakken van The Masked Singer?

RTL 4 - zaterdag 1 januari om 20:00

© RTL
Op Oudjaarsavond kropen twee zingende BN’ers in de Oudejaarsspecial van The Masked Singer uit hun pak. Er zijn dus nog vier onthullingen te gaan in deze spetterende finale. Nu wordt duidelijk of de juryleden goed zaten met hun voorspellingen of worden verrast.

Gisteravond zaten zo'n 1,9 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd voor de Oud & Nieuw-special van The Masked Singer. Hierin was te zien hoe Jack van Gelder zich als allereerst moest onthullen. De sportpresentator bleek in het vuurwerkpak te zitten. Daarna was het de beurt aan de champagnefles. Niemand minder dan de enige echte Leontine Ruiters kwam tevoorschijn. Alle vier de panelleden zaten ernaast en de verbazing was immens.

Oliebol

Op Nieuwjaarsdag is het vervolg van de Oud & Nieuw Special van The Masked Singer te zien bij RTL4. Wie onthult Ruben Nicolai als de Oliebol, de Klok, de Kerstboom en de Sneeuwpop? Gisteravond en vandaag gaan er al veel namen de ronde: zo lijken diverse kijkers net als Loretta zeker dat Quinty Trustfull schuilgaat in het pak van de Klok (wiens tijd toevallig op 10:00 uur koffietijd staat) en lijken ook Nick Schilder als Kerstboom en Robert ten Brink als Oliebol al twee potentiële kandidaten.

De Sneeuwpop

Alleen dan de vraag die iedereen in zijn greep houdt: wie is toch die klassiek geschoolde Sneeuwpop? Tania Kross valt als grote winnaar van het eerste seizoen af. Maar wie o wie is het dan wel? Namen die momenteel rondzingen zijn: Floor Jansen, Glennis Grace, Brigitte Kaandorp, Davina Michelle en Sharon den Adel. Vanavond wordt het duidelijk.

Meer over