The masked singer Oud & Nieuw special

Wie doen er mee aan de Oud & Nieuw special van The Masked Singer?

RTL 4 - vrijdag 31 december om 21:55

© RTL
Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne maken opnieuw hun opwachting in de oud-en-nieuwspecial. Ze krijgen gezelschap van een nieuw personage. Vorig jaar won Edsilia ‘tipsy champagnefles’ Rombley het spektakel.

Elk seizoen zijn er in The Masked Singer nieuwe kostuums. Dat geldt niet voor deze oud-en-nieuwspecial. Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne maken op de laatste avond van het jaar opnieuw hun opwachting. Er zitten wel andere BN’ers in de pakken verscholen, maar wie dat zijn houdt RTL natuurlijk angstvallig geheim.

Buddy Vedder

Mogelijk gaat Buddy Vedder wel in een van de pakken schuil. De presentator die altijd samenspant met Gerard Joling was tijdens de opnames van de special verhinderd. Althans, dat zegt hij. In dit mysterieuze programma zou het echter zomaar eens kunnen dat hij een moppie gaat zingen. Houd je oren en ogen dus maar goed op. Zijn plek in het panel wordt eenmalig overgenomen door operaster Francis van Broekhuizen.

Edsilia Rombley

Vorig jaar ging de winst naar Edsilia Rombley, die als tipsy champagnefles over het podium zwalkte. “Ik haat hakken, dus die wiebelige enkels waren geen probleem”, vertelde de zangeres na afloop. Ook onthulde ze dat ze in het pak hoger had gezongen dan normaal om de jury op het verkeerde been te zetten.

Twee kandidaten moeten hun identiteit nog dit jaar prijsgeven, de anderen zetten pas in de uitzending op Nieuwjaarsdag hun masker af.

Meer over