The masked singer

Panel van The Masked Singer wordt niet veel wijzer

RTL 4 - vrijdag 5 november om 20:02

© RTL
Alle personages van The Masked Singer 2021 zijn inmiddels voorgesteld, dus mag een deel de tweede keer het podium op. Of het panel nu wel weet wie onder de kostuums schuilgaan, is maar de vraag. De misleidende hints helpen in ieder geval niet mee.

Alle personages van The masked singer 2021 zijn inmiddels voorgesteld, dus mag een deel de tweede keer het podium op. Maar of het panel nu wel kan raden wie er schuilgaat onder die uitbundige kostuums? De kans is klein.

Gerard Joling

Dit seizoen is het namelijk bijna niet te doen, zei Gerard Joling in De Telegraaf. Zo hebben de valse kraaien en stijve harken onder de BN'ers zelfs maandenlang zang- en danslessen gevolgd. De panelleden proberen weleens namen los te krijgen bij de productie, maar die houden hun kaken uiteraard stijf op elkaar. Bang dat het publiek wel uit de school klapt, zijn de makers niet. Voordat de maskers afgaan, moeten de meeste toeschouwers de zaal verlaten. "Alleen wat mensen die voorin zitten, mogen na het tekenen van een contract bij de onthulling zijn", aldus Joling.

Meer over