The masked singer

Wie onthult zich deze week in The Masked Singer?

RTL 4 - vrijdag 12 november om 20:01

© RTL
Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor een deel van de kandidaten van The Masked Singer 2021. Ze hopen dat ze het hart van het publiek opnieuw kunnen veroveren. Dat bepaalt immers welke gekostumeerde BN’er door mag naar de volgende ronde.

De makers van The Masked Singer vinden het geweldig dat zo veel BN’ers zich in een kostuum willen hijsen, maar die zijn net zo vereerd dat ze mogen meedoen. Sterker nog, Ron Brandsteder is fan van het eerste uur.

Ron Brandsteder

De presentator die drie weken geleden werd ontmaskerd kijkt het programma meestal meteen terug als hij rond middernacht thuiskomt van zijn NPO Radio 5-programma Ron wacht op de nacht. De verhalen van zijn zoon, oud-deelnemer Rick Brandsteder, maakten hem nog enthousiaster. De presentator wist van tevoren dat zijn vader ‘de viking’ was, in tegenstelling tot Brandsteders vrouw. Zij herkende haar mans stem natuurlijk wel meteen. ‘Als jij het niet bent, eet ik mijn schoen op’, appte ze hem een paar minuten voordat hij zijn masker afdeed.

Nieuwe onthullingen

Deze week is het maar weer de vraag wie zich moet ontmaskeren. De geruchten gaan natuurlijk al op volle toeren, zo worden namen als Luuk Ikink, Karin Bloemen, Daphne Deckers en Expeditie Robinson-presentatrice Nicolette Kluijver al vaak genoemd.

Meer over