The masked singer

Tijd voor de halve finale van The Masked Singer

RTL 4 - vrijdag 10 december om 20:01

© RTL
De hints die de programmamakers van The Masked Singer prijsgeven over de identiteit van de gemaskerde artiesten zijn ook in de halve finale weer cryptisch. Panellid Loretta Schrijver laat zich niet afleiden; zij luistert vooral naar haar gevoel.

Carlo Boszhard en Loretta Schrijver vormen een gouden team in The Masked Singer. Zij herkenden dit seizoen al heel wat artiesten. Dat is een razend knappe prestatie, want de makers doen er alles aan om de identiteit van de kandidaten zo lang mogelijk verborgen te houden.

The Masked Singer

Zo bevatten de introductiefilmpjes niet alleen aanwijzingen maar ook instinkers. De echte hints zijn ook nog eens obscuur en vergezocht. Zo dacht Jette van der Meij dat ‘dertig’ en de woorden ‘meer’ en ‘dijk’ duidelijk verwezen naar GTST, de dertigjarige soap die zich afspeelt in Meerdijk. Luuk Ikink ging ervan uit dat iedereen wel wist dat hij een hond heeft en graag pasta pesto eet.

Vanavond krijgen de panelleden in de halve finale een nieuwe reeks uitgekookte doordenkers voorgeschoteld. Weten ze de Giraf, het Biggetje, Cupido, de Krokodil, de Stier en de Haai nu wel te herkennen?

Meer over