The masked singer

De prachtige creaties in The Masked Singer

RTL 4 - vrijdag 19 november om 20:01

© RTL
De overgebleven lichting BN’ers laat opnieuw van zich horen in deze aflevering van The Masked Singer. Klinken hun stemmen bekend voor de panelleden of tasten zij in het duister? Nieuwe hints zouden het hen makkelijker moeten maken, maar er zitten ook valkuilen tussen.

“O, wat ben je mooi!” De kandidaten van The Masked Singer hebben nog geen noot gezongen, maar panelleden Loretta Schrijver, Buddy Vedder, Gerard Joling en Carlo Boszhard vergapen zich al aan de prachtige kostuums. Die zijn net als de voorgaande jaren gemaakt door atelier Coupe de Théâtre uit Breda.

Samantha Steenwijk

Loodzwaar zijn de pakken, en peperduur. Samantha Steenwijk onthulde vorig jaar dat haar bontgekleurde kameleonoutfit wel 10.000 euro waard is. Het mee naar huis nemen, wat de zangeres graag wilde, zat er niet in. Het werk van het Brabantse kledingatelier is niet alleen te zien in The Masked Singer, Coupe de Théâtre maakt ook kostuums voor musicals en operavoorstellingen. Afgelopen voorjaar was het ook verantwoordelijk voor de kleurrijke jurkjes waarin de kandidaten van Op Zoek Naar Maria de shows openden en afsloten.

Ontmaskering

Maar hoe mooi die pakken ook zijn, ook deze week draait het weer om de vraag: welke BN'ers houden zich toch schuil in dit prachtige creaties? En wie moet zich na Anita Witzier, Ron Brandsteder, Luuk Ikink, Jette van der Meij en Isa Hoes ontmaskeren? Je ziet het in deze aflevering van The Masked Singer.

Meer over