The masked singer

Vermomde beroemdheden in nieuwe aflevering The Masked Singer

RTL 4 - vrijdag 18 november om 20:04

© Tom Cornelissen
De vier panelleden van The Masked Singer mogen weer raden wie er vermomd in een kostuum een bekend lied zingt. Dat lijkt een eitje, maar niets is minder waar. Er zou namelijk zomaar eens een grote internationale ster in kunnen zitten.

Panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver mogen in The Masked Singer weer raden welke bekende Nederlander vermomd een bekend lied zingt. Of gaat er dit keer misschien een internationale ster schuil in een van de pakken? Heel gek zou dat niet zijn. 

The Masked Singer

In het buitenland weet het programma namelijk echte supersterren in de outfits te krijgen. In de Australische versie verbijsterde zangeres Anastacia de jury vorig jaar in een vampierenpak. Ze zong ‘Live and let die’ van Paul McCartney. In Amerika deed LeAnn Rimes in een gouden pak, verkleed als de zon, het nummer ‘Cuz I love you’ van Lizzo en ook in België hadden ze vorig jaar een bekende gast. Niemand minder dan 'Mr. Songfestival' Johnny Logan bleek daar in een pak te zitten. Wie weet wie we in Nederland dus nog gaan zien.

Meer over