The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear

Leslie Nielsen zoekt een ontvoerde wetenschapper in The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear

Com. Centr. - zondag 19 juni om 19:59

© Turner
In de komedie The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear gaat politieagent Frank Drebin op zoek naar een ontvoerde wetenschapper. Dat levert de nodige chaos op.

Frank Drebin (Leslie Nielsen) is niet voor een gat te vangen. In The Naked Gun: From the Files of Police Squad! moest de doorgewinterde politieman een aanslag op de Engelse koningin zien te verijdelen.

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear

Dat lukte, maar vraag niet hoe. In dit vervolg krijgt Drebin het weer flink voor de kiezen. Het begint al met het feit dat 'zijn' Jane een nieuwe vlam heeft. En dan is er nog het gedonder op de energiemarkt. Wetenschapper Dr. Meinheimer staat op het punt een rapport te publiceren over de toekomst van de energiemarkt. Die is rooskleurig voor zonne-energie, maar voor de traditionele oliemagnaten en kolen- en kerncentrales ziet het er een stuk minder zonnig uit. In The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear wordt Meinheimer ontvoerd. Frank moet hem vinden én uitvogelen wat de rol van Janes nieuwe liefde is.

Priscilla Presley

Robert Goulet speelt in The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear de nieuwe lover van Jane. Priscilla Presley, die Jane speelt, was van 1967 tot 1973 getrouwd met Elvis Presley. Een jaar na hun scheiding, in 1974, schoot Elvis in een vlaag van woede zijn televisie aan flarden. De reden: Robert Goulet was op tv. 

Meer over