The Orville

Derde seizoen The Orville: New Horizons van start op Paramount Network

Paramount - zondag 12 juni om 20:00

© Paramount Network

The Orville: New Horizons is terug! Het derde seizoen van de populaire sciencefictionreeks is vanavond om 20:00 uur te zien op de nieuwe tv-zender Paramount Network. 

Na bijna drie jaar van afwezigheid krijgen captain Ed Mercer (Seth MacFarlane) en zijn bemanning het weer zwaar te verduren in gloednieuwe afleveringen van The Orville: New Horizons. Terwijl de Orville namelijk wordt aangepast en gerepareerd na de strijd tegen de Kaylon, worstelt het grootste gedeelte van de bemanning, inclusief de nieuw aangestelde vaandrig Charly Burke (Anne Winters), met de voortdurende aanwezigheid van Isaac (Mark Jackson) aan boord.

The Orville: New Horizons 

Eigenlijk had dit derde seizoen van The Orville: New Horizons al veel eerder moeten komen, maar net als bij vele andere producties gooide het coronavirus ook hier roet in het eten. Zo werden de opnames tot tweemaal toe gestaakt vanwege een coronapiek. Pas in augustus 2021 konden de makers de opnames afronden en dat is was net op tijd. In september van het jaar overleed namelijk cabaretier Norm Macdonald, die verantwoordelijk was voor de voice-over van luitenant Yaphit. Dit bleek uiteindelijk zijn laatste klus.

Paramount Network

Het derde seizoen van The Orville: New Horizons te zien op de nieuwe tv-zender Paramount Network. Deze zender is te vinden op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13 en brengt de grootste Hollywoodsterren bij jou tuis. Elke maandag t/m vrijdag om 20:30 zie je er de beste Hollywood films zoals The Grand Budapest Hotel. Ook kun je er terecht voor TV-series als Yellowstone, Elementary en The Orville.

The Orville: New Horizons is vanaf zondag 12 juni wekelijks om 20:00 uur te zien op Paramount Network.

Meer over