The Other Woman

Cameron Diaz is het zat in The Other Woman

Viaplay TV - maandag 19 februari om 22:47

© 20th Century Fox
In The Other Woman ontdekken drie vrouwen dat ze een relatie met dezelfde man hebben. Ze besluiten op geheel eigen wijze wraak te nemen.

Dat heeft Carly (Cameron Diaz) weer: heeft ze in The Other Woman een keer een leuke vent aan de haak geslagen, is hij al getrouwd.

The Other Woman

De manier waarop ze dat ontdekt is een tikje pijnlijk. Carly gaat gekleed in een sexy stoeipakje naar zijn huis om Mark te verrassen, doet zijn vrouw Kate (Leslie Mann) de deur open. Dat klinkt niet als een ideale basis voor een vriendschap. Maar Carly en Kate zetten hun ego's al snel opzij om lekker samen te spannen tegen Mark (Nikolaj Coster-Waldau).

Als ze ontdekken dat Mark er ook nog een derde vrouw op nahoudt, is de maat helemaal vol. Samen met deze – niet al te snuggere – Amber (fotomodel Kate Upton) verzinnen ze een ingenieus plan om veelwijver Mark eens goed betaald te zetten.

Nicki Minaj

Naast de hoofdrolspelers is er in The Other Woman plek voor een paar leuke bijrolacteurs. Miami Vice-veteraan Don Johnson is erg leuk als Carly's rokkenjagende vader Frank.

De echte verrassing van de film is rapper Nicki Minaj. Ze speelt in The Other Woman haar eerste filmrol als Carly's assistente Lydia. Stiekem steelt ze iedere scène waarin ze te zien is.

Meer over