Tweede seizoen van The Outlaws van start bij BBC First

16 september 2022 11:22 | kijktips | Door Janine van Rooden

© BBC First
Kijk je graag naar misdaad- en komedieseries? Dan hebben wij goed nieuws. The Outlaws is namelijk de perfecte combinatie van beide genres én vanaf 26 september te zien bij BBC First!

In The Outlaws draait alles om zeven misdadigers die bij elkaar worden gezet, omdat ze een taakstraf hebben gekregen. En dat levert een hoop bijzondere momenten op.

Hoe het allemaal begon

Rani Rekowski (Rhianne Barreto) wordt ontmaskerd als dief. Ze wordt veroordeeld tot een werkstraf van 100 dagen en belandt met zes lotgenoten in een loods die ze moeten omtoveren tot buurthuis.

De misdadigers staan hierbij onder toezicht van supervisor Diane (Jessica Gunning), een ietwat gefrustreerde vrouw die meer van het leven had willen maken. En dat is erg herkenbaar voor Rani die vlak voordat ze werd opgepakt werd toegelaten tot de universiteit van Oxford.

Bekijk ook: alles over de hitseries van BBC First

De handen ineenslaan

In het tweede seizoen moeten de 'outlaws' nog steeds hun straf uitdienen, maar moeten ze ook de gevolgen van hun eerdere acties onder ogen komen. Ze hebben zich de woede van een drugsdealer op de hals gehaald en moeten snel een manier vinden om veel geld bij elkaar te sprokkelen. De misdadigers moeten elkaar leren te vertrouwen om zichzelf te kunnen redden.

The Outlaws is vanaf 26 september elke maandag om 21:00 uur te zien bij BBC First.

Meer over