The Photograph

Een foto brengt Issa Rae en Lakeith Stanfield in The Photograph samen

Viaplay TV - dinsdag 26 september om 20:31

© Perfect World Pictures
Mae vindt in The Photograph een foto van haar overleden moeder met een vroegere geliefde. Daardoor gaat Mae op zoek naar antwoorden over haar moeders vroegere leven. Ondertussen ontstaat er een romance met journalist Michael.

Lakeith Stanfield en Issa Rae hebben allebei de afgelopen tien jaar een behoorlijke acteercarrière opgebouwd. Ook in The Photograph is goed dat ze hun sterrenstatus zeker verdienen.

Lakeith Stanfield

Journalist Michael (Lakeith Stanfield) is in Louisiana om Isaac (Rom Morgan) te interviewen over zijn leven na orkaan Katrina. In zijn huiskamer ziet Michael een foto die zijn interesse wekt: eentje waar de onlangs overleden fotograaf Christina Eames op te zien is.

Ongeveer tegelijkertijd vindt Eames' dochter Mae (Issa Rae) in The Photograph een andere afdruk van dezelfde foto. Isaac vertelt Michael dat hij en Christina ooit een relatie hadden. Om dat verhaal verder in te vullen, spreekt Michael als hij terug is in New York met Mae af. Ze voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.

The Photograph

Het romantische drama The Photograph verweeft die twee romances met elkaar door beelden van het heden af te wisselen met flashbacks.

Op die manier worden de overeenkomsten en verschillen duidelijk zichtbaar. Dankzij de sterke cast en de filmmuziek van jazzpianist Robert Glasper levert dat een fijne film op.

Meer over