The Poison Rose

John Travolta moet op onderzoek uit in The Poison Rose

RTL 7 - zaterdag 4 maart om 22:02

© https://image.medialaancdn.be
Een aan lagerwal geraakte privédetective onderzoekt in de film The Poison Rose de verdwijning van een rijke plaatsgenoot.

Vroeger was Carson Phillips (John Travolta) professioneel American footballspeler. Tegenwoordig verdient hij de kost op een hele andere manier: hij is privédetective.

The Poison Rose

Niet dat dat de laatste tijd nu zo soepel gaat allemaal. Carson zit in The Poison Rose behoorlijk aan de grond.

Misschien dat een nieuwe zaak daar verandering in kan brengen? Iemand huurt hem in om uit te zoeken waarom het zo stil is rond de rijke Barbara Poole, een patiënt in de psychiatrische kliniek in zijn woonplaats Galveston, Texas.

In zijn onderzoek komt hij in aanraking met Dr. Miles Mitchell (Brendan Fraser) – het hoofd van de kliniek – en maffiabaas Doc (Morgan Freeman). Dan ontdekt hij dat zijn eigen dochter misschien wel iets met Pooles verdwijning te maken heeft.

John Travolta

Hoofdrolspeler John Travolta had zelf de nodige ideeën over hoe zijn personage in The Poison Rose er uit moest zien. Volgens hem moest Carson wat weghebben van een 'verdrietige leeuw in een dierentuin'.

In een interview met GQ legt de acteur uit dat dat de reden is voor het kapsel dat hij in de film draagt. Zijn haren moeten dus de manen van een leeuw voorstellen.

Of dat een beetje gelukt is? Oordeel zelf maar...

Meer over