The Postcard Killings

Nu te zien op FilmBox: The Postcard Killings met Jeffrey Dean Morgan en Famke Janssen

Filmbox - maandag 28 november om 20:30

© https://presseportal.zdf.de/

Meerdere lijken, gebroken ouders en heel wat vraagtekens: wie heeft er een onschuldig meisje en haar partner van het leven beroofd? Je ziet het vanavond om 20:30 uur in The Postcard Killings op FilmBox.

Deze nagelbijtend spannende misdaadthriller vertelt het verhaal van Jacob Kanon (Jeffrey Dean Morgan), een Amerikaanse rechercheur wiens leven op z’n kop wordt gezet als hij te horen krijgt dat zijn dochter en schoonzoon zijn vermoord in Londen. Hij twijfelt geen moment en besluit onmiddellijk af te reizen naar de Britse hoofdstad om de dader op te sporen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

The Postcard Killings

Jacob ontdekt namelijk dat een gestoorde seriemoordenaar actief is die het heeft gemunt op pasgetrouwde stellen. Deze moorden worden telkens aangekondigd met een ansichtkaart die naar een plaatselijke journalist wordt gestuurd. En dat moet stoppen. Daarom start Jacob - geheel tegen het advies van de lokale politie - een klopjacht. Alleen telkens als hij denkt dat hij de dader te pakken heeft, glipt die weer uit zijn vingers...

Famke Janssen

The Postcard Killings is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en Liza Marklund. Naast hoofdrolspeler Jeffrey Dean Morgan (bekend van The Walking Dead) maken ook twee Nederlandse talenten deel uit van de cast. Zo kruipt Blade Runner 2049-ster Sallie Harmsen in de rol van Nienke Holl en is er een hoofdrol weggelegd voor X-Men-actrice Famke Janssen. Zij speelt de vrouw van Jacob, die er net als haar man op gebrand is om de juiste dader achter slot en grendel te krijgen. De vraag is alleen of dat gaat lukken.

The Postcard Killings is vanavond om 20:30 uur te zien op FilmBox, de gratis filmzender zonder reclame-onderbrekingen. Ziggo-abonnees vinden FilmBox op kanaal 100.

Meer over