The Proposal

Ryan Reynolds moet verplicht trouwen met Sandra Bullock in The Proposal

RTL 8 - dinsdag 30 april om 20:28

© Walt Disney
De verblijfsvergunning van de Canadese zakenvrouw Margaret is verlopen, dus ze moet Amerika uit. Om dat te voorkomen vraagt ze haar assistent ten huwelijk.

Margaret (Sandra Bullock) is een keiharde zakenvrouw. Ze is ambitieus, bereid om over lijken te gaan en draagt torenhoge hakken. Er is één ding dat een glansrijke carrière in de weg staat: haar nationaliteit.

The Proposal

Margaret is van oorsprong Canadees en haar visum verloopt binnenkort. Als ze niet snel een oplossing vindt, moet ze Amerika verlaten. Er zit maar één ding op: trouwen. Maar met wie?

Margaret weet in romcom The Proposal wel een slachtoffer: haar assistent Andrew (Ryan Reynolds). Ze maakt hem dagelijks het leven zuur, dus hij zit niet bepaald op een huwelijk te wachten.

Margaret trekt hem over de streep met de belofte dat hij na de trouwerij promotie krijgt.

Zakelijke overeenkomst

Na het weekend moeten de quasi-tortelduifjes voor een sceptische beleidsmedewerker verschijnen. Die moet testen of hun relatie oprecht is.

Om dat gesprek vlekkeloos te doorstaan, moeten Margaret en Andrew elkaar razendsnel leren kennen.

Het nieuwbakken stel vliegt in The Proposal naar Alaska voor een stoomcursus verliefd op elkaar zijn. Daar maakt carrièrevrouw Margaret kennis met Andrews ex-vriendin, zijn wantrouwende vader, een hartverwarmende oma en de kou die niet te trotseren is op haar Louboutins.

Sandra Bullock

In The Proposal speelt Sandra Bullock een Canadese en is Ryan Reynolds een Amerikaan. In werkelijkheid is het precies andersom: Reynolds is geboren en getogen in Vancouver, Bullock is Amerikaanse.

Meer over