The responder

BBC-politieserie The Responder met Martin Freeman van start op Canvas

CANV - zaterdag 22 oktober om 20:40

De fans van spannende politieseries mogen weer op het puntje van hun bank gaan zitten. Canvas zendt namelijk een dubbele aflevering uit van de gloednieuwe BBC-reeks The Responder.

De Britse politieserie The Responder van BBC draait om politieagent Chris (Martin Freeman), die tijdens zijn nachtdiensten in Liverpool het hoofd boven water moet houden. De vraag is alleen of hem dat gaat lukken wanneer de gevaren des te groter worden.

The Responder

In deze eerste aflevering moet Chris Carson op zoek naar Casey (Emily Fairn), een jonge vrouw die uit het niets lijkt te zijn verdwenen. Wanneer hij een andere oproep krijgt, over de plotse dood van een oude vrouw, steelt Chris medicijnen van het slachtoffer. Zijn mentale toestand is namelijk niet goed en zijn vrouw maakt zich zorgen over hem.

Martin Freeman

Als dat nog niet genoeg zorgen oplevert, is hij intussen Casey op het spoor. Maar lang kan hij daar geen feest voor vieren. Hij is namelijk bezorgd dat Carl Sweeney (Ian Hart), de vriend van Casey, slechte bedoelingen met haar heeft en raadt haar daarom aan de stad te verlaten.

Meer over