The Santa Clause: Tim Allen vervangt de kerstman

6 december 2018 17:45 | kijktips | Door Televizier

© © Disney Media Distribution. All rights reserved

Scott (Tim Allen) ziet door zijn schuld de Kerstman van zijn dak vallen. Er zit in zijn ogen niks anders op om hem tijdens Kerst te vervangen.

Om deze rol goed te kunnen invullen, gaat Scott met zijn zoon naar de Noordpool. Hij doet zijn best om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn rol. Dat betekent ook dat hij alle uiterlijke kenmerken van de Kerstman over moet nemen.

The Santa Clause

Scott (Tim Allen) gelooft in het begin van The Santa Clause niet dat wat er gebeurt echt is. Het moet haast wel een droom zijn. Zijn zoontje Charlie is alleen maar trots op zijn vader en geniet met volle teugen van de avonturen die hij samen hem beleeft. 

Langzamerhand begint ook Scott te beseffen dat het toch echt geen droom is. Daarnaast vindt zijn directe omgeving het allemaal maar verdacht wat die Scott allemaal uitspookt. 

Tim Allen

Dit was de eerste filmrol voor Tim Allen. Hij stond vooral bekend om zijn rol als klusprogrammapresentator Tim Taylor in de televisieserie Home Improvement.

De makers van The Snata Clause hadden eerst Bill Murray in gedachten voor deze rol, maar die bedankte voor de eer.

Producent Disney huurt in de regel alleen mensen van onbesrpoken gedrag in. Voor Tim Allen maakte het bedrijf een uitzondering: hij heeft een strafblad omdat hij in een ver verleden drugsdealer was.    

 

 

 

Meer over