The Secret Life of Pets 2

De huisdieren beleven weer nieuwe avonturen in The Secret Life of Pets 2

Viaplay TV - zondag 25 februari om 18:49

© Universal Pictures
The Secret Life of Pets 2 zit vol nieuwe avonturen van de huisdieren uit het eerste deel.

In dit vervolg op The Secret Life of Pets gebeurt een heleboel. Om te beginnen is er bij de mensenfamilie van terriër Max sprake van gezinsuitbreiding.

The Secret Life of Pets 2

Voor Max betekent dat dat hij er in The Secret Life of Pets 2 moet zorgen dat die kleine niets overkomt. Dat leidt tot een halve zenuwinzinking. Gelukkig gaat het hele gezin naar het platteland voor een vakantie, en daar komt Max de stoere hond Rooster tegen. Die helpt hem over zijn angsten heen.

Ondertussen heeft Max aan keeshond Gidget gevraagd of die op zijn favoriete speeltje wil letten. En dan is er nog het doldwaze konijntje Snowball, dat denkt dat hij een superheld is en een tijger uit een circus wil redden.

Net als zijn voorganger staat deze animatiefilm bol van de grapjes over huisdieren, hun baasjes en de kids. Het leeuwendeel is heel aardig, met cultuurverwijzingen en woordgrapjes voor de volwassenen en slapstickgrappen voor de kleintjes.

Patton Oswalt

In The Secret Life of Pets sprak komiek Louis C.K. de stem van Max nog in. Omdat hij in de tussentijd verwikkeld was geraakt in een #metoo-schandaal, gingen de makers op zoek naar een vervanger. Onder anderen Jack Black, Ryan Reynolds, Chris Pratt en Ashton Kutcher waren in beeld. Uiteindelijk was het Patton Oswalt die er met de rol vandoor ging.

Meer over