The Secret Life of Pets

De geheimen van je huisdier komen uit in animatiefilm The Secret Life of Pets

Viaplay TV - zondag 18 februari om 18:49

© Universal Pictures
Ben jij ook zo benieuwd wat jouw trouwe viervoeter, cavia of parkiet doet als je de voordeur achter je dichttrekt? De animatiefilm The Secret Life of Pets licht een tipje van de sluier op.

De huisdieren in deze animatiefilm gedragen zich allemaal voorbeeldig zolang hun baasje thuis is. Zodra de mensen de deur uit zijn, ziet de wereld er meteen een stuk anders uit.

The Secret Life of Pets

Hondje Max leidt een heerlijk huisdierenleventje in een flatgebouw in Manhattan. Tot de noodlottige dag dat zijn baasje nog een dier mee naar huis neemt: de gigantische zwerfhond Duke. Nu hij niet meer de enige hond in huis is, krijgt Max minder aandacht. Daar is hij niet blij mee.

Helemaal niet als hij en Duke allebei hun halsband verliezen en in het riool belanden. Ze moeten in The Secret Life of Pets samenwerken om weer veilig thuis te komen. Ondertussen probeert Max' vriendinnetje Gidget samen met de andere huisdieren uit de buurt om Max en Duke te redden.

Huisdiergeheimen

The Secret Life of Pets verscheen in Nederland in twee versies. De originele versie, met stemmen van Louis C.K., Kevin Hart en Lake Bell, en de Nederlandstalige versie. In Huisdiergeheimen tekenen onder meer Fedja van Huêt, Frank Lammers, Georgina Verbaan en Jandino Asporaat voor de hoofdrollen. 

The Secret Life of Pets 2 verscheen in de zomer van 2019.

Meer over