The Secret Life of Pets: De geheimen van je huisdier

20 december 2018 17:40 | kijktips | Door Televizier

© Universal Pictures

Ben jij ook zo benieuwd wat jouw trouwe viervoeter, cavia of parkiet doet als je de voordeur achter je dichttrekt? De animatiefilm The Secret Life of Pets licht een tipje van de sluier op.

Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel. Maar wat doet de kat als zijn baasje van huis is? Je ziet het in The Secret Life of Pets.

The Secret Life of Pets

De huisdieren in The Secret Life of Pets gedragen zich allemaal voorbeeldig zolang hun baasje thuis is. Zodra de mensen de deur uit zijn, ziet de wereld er meteen een stuk anders uit.

Hondje Max leidt een heerlijk huisdierenleventje in een flatgebouw in Manhattan. Tot de noodlottige dag dat zijn baasje nog een dier mee naar huis neemt: de gigantische zwerfhond Duke.

Nu hij niet meer het enige hondje in huis is, krijgt Max minder aandacht. Daar is hij niet blij mee. Helemaal niet als hij en Duke allebei hun halsband verliezen en in het riool belanden. Nu moeten ze samenwerken om weer veilig thuis te komen.

Ondertussen probeert Max' vriendinnetje Gidget samen met de andere huisdieren uit de buurt om Max en Duke te redden.

Huisdiergeheimen

The Secret Life of Pets verscheen in Nederland in twee versies. De originele versie, met stemmen van Louis C.K., Kevin Hart en Lake Bell, en de Nederlandstalige versie.

In Huisdiergeheimen tekenen onder meer Fedja van Huêt, Frank Lammers, Georgina Verbaan en Jandino Asporaat voor de hoofdrollen. 

SBS zendt vandaag beide versies van de film uit: je kunt op SBS 6 terecht voor The Secret Life of Pets, voor Huisdiergeheimen moet je op SBS 9 zijn.

Een vervolg is inmiddels in de maak: The Secret Life of Pets 2 verschijnt begin juni 2019.

Meer over