The Sommerdahl murders

Hoe loopt het derde seizoen van The Sommerdahl Murders af?

NPO 3 - zaterdag 9 juli om 20:37

© KRO-NCRV
Dan en Flemming werken aan hun voorlopig laatste zaak in de laatste aflevering van het derde seizoen van The Sommerdahl Murders. Weduwe Nancy Brinck wordt dood gevonden in haar auto, en haar peperdure rashond is nergens te bekennen.

Nog één zaak en seizoen 3 van The Sommerdahl Murders zit erop. Dan (Peter Mygind) en Flemming (André Babikian) onderzoeken in deze aflevering dan ook voor het laatst een moord, en wel op die van weduwe Nancy Brinck. Haar lichaam werd gevonden in haar auto, en haar prijzige rashond is nergens te bekennen. Is hij geroofd?

The Sommerdahl Murders

Onlangs werd bekend dat er een vierde seizoen komt van de succesvolle Deense misdaadserie. ‘We blijven trots op hoe goed de serie wereldwijd wordt ontvangen. Dit nieuwe seizoen wordt mogelijk gemaakt door het talent van de cast en crew’, schrijft productiebureau Dynamic Television op zijn site. Er is nog weinig bekend over seizoen 4, behalve dat Dan smoorverliefd wordt. Als hij nog maar scherp blijft op zijn werk... De opnames zijn begonnen, de nieuwe reeks staat gepland voor maart 2023.

Meer over