The tribute, battle of the bands

Elvis-zanger Bouke Scholten maakt zijn opwachting in The Tribute - Battle of the Bands

SBS 6 - zaterdag 21 januari om 20:00

© Talpa
Alle tributebands uit The Tribute - Battle of the Bands vlammen om in de smaak te vallen in de strijd om een optreden in de Ziggo Dome. De nieuwe band Bouke & The Elvis Matters Band neemt met plezier de plek in van de afvaller van vorige week.

De plek van de afvaller van vorige aflevering van The Tribute - Battle of the Bands wordt met plezier ingevuld door Bouke & The Elvis Matters Band.

Bouke Scholten

De Emmense zanger Bouke Scholten en zijn begeleidingsband proberen om de bekende hits van Elvis Presley zo goed mogelijk uit te voeren. Scholten komt uit een muzikale familie en staat al sinds zijn achttiende op het podium als zanger. In 2012 trad hij op op Elvis’ landgoed Graceland tijdens de Elvis Memorial Tour. Vijf jaar later stond hij er weer, dit keer ter ere van de veertigste sterfdag van ‘The King of Rock and Roll’.

The Tribute - Battle of the Bands

Ook op tv is Scholten geen onbekende. Hij won talentenjachten als Waar is Elvis?, The Winner Takes it all en All Together Now en was ook te zien én te horen in Beat Me: The Five Knock-Outs. Dat belooft wat. Kan hij als Elvis opnieuw ook de jury van The Tribute - Battle of the Bands bekoren?

Meer over