The tribute, battle of the bands

Kijkers van The Tribute - Battle of the Bands lovend over Bouke & Elvis Matters Band: 'Kippenvel'

SBS 6 - zaterdag 4 februari om 20:00

© Talpa
In de halve finale van The Tribute - Battle of the Bands strijden er nog zeven bands om een plek in de Ziggo Dome. De bands vertellen over hun weg naar de halve finale en brengen elk één nummer. De band met de laagste score moet de wedstrijd verlaten.

Het concert van The Tribute - Battle of the Bands staat pas gepland voor 22 april 2023, maar deze week is het alweer tijd voor de halve finale. De vraag is welke bands de vakjury - bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike - het meest weten te overtuigen.

The Tribute - Battle of the Bands

In deze halve finale strijden daarom nog zeven tribute bands om een finaleplaats. De bands vertellen over hun weg naar de halve finale toe, en over de mogelijkheid om te mogen spelen in de Ziggo Dome. 

Ook deze week brengt iedere band één nummer ten gehore in de hoop een hoge score te krijgen van de vak- en publieksjury. De band met de laagste score moet, met de finale en de Ziggo Dome in zicht, de muzikale competitie verlaten.

Bouke & Elvis Matters Band

Als het aan de kijkers ligt, maakt in ieder geval de Bouke & Elvis Matters Band een goede kans op een plek in de finale. De reacties op Twitter liegen er namelijk niet om!

Meer over