The Twilight Saga: Eclipse

Kristen Stewart moet kiezen

In The Twilight Saga: Eclipse moet Bella een definitieve keuze maken tussen vampier Edward en weerwolf Jacob. 

Bella is nog maar net bijgekomen van haar tripje naar Italië in The Twilight Saga: New Moon. Al meteen lijkt het gevaar haar weer op te zoeken.

The Twilight Saga: Eclipse

In Seattle is een aantal geheimzinnige moorden gepleegd. Daarnaast zit de wraakzuchtige vampier Victoria (Bryce Dallas Howard) nog steeds Bella (Kristen Stewart) op de hielen.

Ondertussen probeert Bella in The Twilight Saga: Eclipse haar toekomst uit te vogelen. Kiest ze voor haar liefde voor vampier Edward (Robert Pattinson) of voor haar vriendschap met weerwolf Jacob (Taylor Lautner)?

Nou liggen de vampiers en de weerwolven elkaar al niet zo. Dat Jacob en Edward strijden om Bella's aandacht maakt de verhoudingen er niet beter op.

Wat heet: de eeuwenoude strijd tussen de twee groepen zou er zomaar opnieuw door kunnen losbarsten.

Leugentje om bestwil

Regisseur Davis Slade was oorspronkelijk niet bepaald een fan van de Twilight-serie. Hij gaf zelfs aan dat hij voor geen goud aan een Twilight-film mee zou willen werken.

Toen bleek dat hij The Twilight Saga: Eclipse zou gaan regisseren, kwam Slade terug op die woorden. Volgens hem was het een grapje.

Slade kwam overigens pas in beeld omdat New Moon-regisseur Chris Weitz geen tijd had. Hij was te druk bezig om de laatste hand te leggen aan die film om al aan het volgende deel te beginnen.

Meer over:

Reageren