The voice kids

Een nieuw seizoen en Snelle is er ook bij

RTL 4 - vrijdag 2 april om 20:01

© William Rutten www.williamrutten.com
Het podium is weer gereserveerd voor zangtalenten tussen de acht en veertien jaar. Juryleden Sanne Hans en Ali B krijgen gezelschap van Ilse DeLange en zanger Snelle, die voor het eerst in de rode stoel plaatsneemt.

Fans van The voice of Holland hoeven niet te vrezen voor een zwart gat na de spetterende finale van vorige week. Het nieuwe seizoen van The voice kids sluit er naadloos op aan. De komende weken is het podium gereserveerd voor zangtalenten tussen de acht en veertien jaar.

Snelle

Juryleden Sanne Hans en Ali B nemen opnieuw plaats in de rode draaistoelen. Ook Ilse DeLange keert terug. De zangeres uit Almelo nam tijdens de vorige finale al de plek in van Marco Borsato. Nieuwkomer in de jury is rapper Snelle, die in het echt Lars Bos heet. Dat de nieuwe plek hem goed bevalt, deelde hij eind januari al op Instagram. ‘Nou je ziet ’t, ik heb het naar m’n zin hier tijdens de opnames! ‘t Is genieten en een eer om te doen’, schreef hij bij een foto van zichzelf in de beroemde draaiende jurystoel.

Meer over