The voice of Holland

Nieuw seizoen The Voice Of Holland van start

RTL 4 - vrijdag 7 januari om 20:00

© RTL
Het nieuwe seizoen The Voice of Holland gaat van start met een nieuw gezicht én een kersverse spelregel: Glennis Grace en medecoaches Waylon, Anouk en Ali B kunnen elkaar buitenspel zetten dankzij de 'block-knop'. Maar ze mogen die slechts één keer indrukken.

Glennis Grace is niet de enige nieuwkomer dit jaar als coach in The Voice Of Holland. Talentvolle kandidaten die zij en haar medecoaches wegsturen tijdens de audities, battles en knock-outs, krijgen dit seizoen een tweede kans van Maan en Typhoon. Zij gaan hun vers verworven talenten zo goed mogelijk begeleiden in de Videolandserie The comeback stage, zodat de twee besten naar de kwartfinale kunnen.

Glennis Grace

Op de rode stoelen wacht een tweede verrassing voor Anouk, Ali B, Waylon en Glennis Grace: de zogeheten 'block-knop'. Drukt iemand van de vier die in, dan staat een van de medecoaches buitenspel. Die moet dan toekijken hoe de concurrentie een talent binnenhengelt. Een gemene spelregel misschien, al zal die de sfeer niet compleet bederven. De coaches mogen de knop maar één keer gebruiken.

Meer over