The Vow

Rachel McAdams weet niet meer dat ze een relatie heeft met Channing Tatum in The Vow

RTL 8 - woensdag 28 februari om 20:27

© Sony / Vow Productions, LLC.
Wat als je na een auto-ongeluk niet meer weet wie je man is? Het overkomt Paige in The Vow, een op een waargebeurd verhaal gebaseerd drama.

Paige en Leo zijn nog niet zo lang getrouwd als zij betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Ze raakt zelf in coma.

Rachel McAdams en Channing Tatum

Als ze bijkomt, lijdt ze aan geheugenverlies. En flink: Paige (Rachel McAdams) weet niet eens meer wie haar man is. Ze gaat met haar ouders mee naar huis en pakt haar leven weer op. Tenminste, het leven dat ze had voordat ze Leo leerde kennen. Hij laat het daar niet bij zitten. Leo (Channing Tatum) zweert dat hij Paige opnieuw voor zich zal winnen.

The Vow

The Vow is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Kim en Krickitt Carpenter. Krickitt was 24 toen ze trouwde met Kim. Tien weken na hun huwelijk sloeg het noodlot toe: het stel raakte betrokken bij een verkeersongeluk en Krickitt raakt in coma. Toen ze vier maanden later weer bijkwam, wist ze niet meer wie Kim was.

“De verpleegsters vroegen me of ik me mijn man herinnerde, en ik zei hen dat ik niet getrouwd was”, zei Krickitt Carpenter daarover in 2012 in de Daily Mail. De Carpenters waren niet helemaal tevreden over de film: Ze vonden het jammer dat hun geloof geen rol speelde in het verhaal. Daarnaast waren ze boos omdat Paige in de film een aardig potje vloekt.

Meer over