The walking dead

Op de vlucht voor de Reapers in The Walking Dead

STAR - maandag 13 september om 22:00

© AMC
In The walking dead zijn Maggie en Daryl met hun groep overlevenden op zoek naar voedsel in Meridian, waar de Reapers een gevaarlijke tegenstander vormen. Als Daryl door deze efficiënte militie wordt ontvoerd, ontmoet hij een oude bekende.

De makers van The walking dead lieten de fans van de serie tijdens de coronacrisis niet in de steek. In een aantal afleveringen zoomden ze in op individuele personages, onder wie Daryl (Norman Reedus, foto), om hun verleden uit te spitten. In het elfde en laatste seizoen is iedereen weer van de partij.

Maggie en Daryl

De confrontatie met de Whisperers blijft de samenwerkende overlevenden parten spelen. Hun nederzettingen zijn onbeschermd en kwetsbaar, en er is een groot tekort aan voedsel. Maggie (Lauren Cohan) leidt een expeditie naar Meridian, een plek met een grote voedselvoorraad maar ook enorme gevaren. Haar groep werd eerder uit Meridian verdreven door de Reapers, een efficiënte en meedogenloze militie. Als Daryl in handen van de Reapers valt, ontmoet hij een oude bekende.

Meer over