The Warrior's Way

Samoerai in het Wilde Westen in The Warrior's Way

Spike - zaterdag 22 januari om 20:30

© \\media-press.tv\dfs\ftp\tele5\
In The Warrior's Way verruilt een samoerai Japan voor het Wilde Westen. Ook hier is hij zijn leven niet zeker.

Samoeraistrijder Yang (Dong-Gun Jang) kan een aardig robbertje zwaardvechten. Hij is in dienst van een machtige Japanse familie.

The Warrior's Way

Tot hij in The Warriors's Way een opdracht weigert. Zijn clan wil dat hij alle nog levende leden van een rivaliserende clan doodt.

Als Yang beseft dat het laatste nog levende lid van die familie nog maar een baby is, weigert hij. Dat zijn opdrachtgevers hem daarom vogelvrij zullen verklaren, neemt hij op de koop toe.

Hij neemt het weesmeisje mee en slaat op de vlucht. In Japan is hij niet meer veilig, dus neemt hij de wijk naar het Wilde Westen van Amerika.

Kate Bosworth

Daar bouwt hij een nieuw leven op. Hij opent een wasserette en voedt de kleine meid op.

Ook begint er langzaam iets op te bloeien tussen Yang en plaatselijke schone Lynne (Kate Bosworth). Lang kan hij daar in The Warrior's Way niet van genieten.

Leden van zijn oude clan zijn hem achterna gereisd. Als ze hem vinden, zal Yang moeten boeten voor het breken van zijn eed.

Er zit voor de wildwestsamoerai dus maar een ding op. Hij zal de wapens weer op moeten nemen om zijn nieuwe bestaan te verdedigen tegen zijn gewelddadige verleden.

Meer over