The Wedding Planner

Carrière of liefde voor Jennifer Lopez?

Mary (Jennifer Lopez) regelt in The Wedding Planner voor iedereen bruiloften, maar zelf staat ze behoorlijk cynisch tegenover de liefde. Dat verandert als ze een knappe dokter ontmoet.

In The Wedding Planner staat Mary (Jennifer Lopez) niet open voor de liefde. Als ze door dokter Steve Edison (Matthew McConaughey) op het nippertje gered wordt van een fataal ongeluk, valt ze als een blok voor hem. Maar die gevoelens brengen haar volledig in de war.

The Wedding Planner

Steve blijkt namelijk de aanstaande man van Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras), de vrouw voor wie Mary een prachtig huwelijk organiseert. Kiest Mary voor haar carrière als weddingplanner en houdt ze zich aan de regels, of volgt ze haar hart en geeft ze toe aan de romantiek?

Privéleven

In The Wedding Planner gaat het liefdesleven van Jennifer Lopez niet over rozen en in haar privéleven is dat niet veel anders. Na een relatie met Ben Affleck dacht Jennifer het huwelijksgeluk te hebben gevonden bij Marc Anthony. Na zeven jaar gingen zij echter uit elkaar. Daarna kreeg de zangeres een relatie met Casper Smart. Die relatie strandde ook, maar uiteindelijk kwamen ze toch weer bij elkaar. En gingen weer uit elkaar.

Verloofd

Jaja, het liefdesleven van J.Lo is een stukje turbulenter dan dat van haar personage Mary. Inmiddels is ze verloofd met voormalig honkballer Alex Rodriguez. Wordt vervolgd...

Meer over: