The Wedding Planner

Carrière of liefde voor Jennifer Lopez?

RTL 8 - woensdag 22 september om 20:25

© Turner
Mary regelt bruiloften, maar zelf staat ze behoorlijk cynisch tegenover de liefde. Dat verandert als ze in The Wedding Planner een knappe dokter ontmoet.

Dokter Steve Edison (Matthew McConaughey) behoedt haar op het nippertje voor een fataal ongeluk. Mary (Jennifer Lopez) valt meteen als een blok voor hem. Maar die gevoelens brengen haar volledig in de war.

The Wedding Planner

Steve blijkt namelijk de aanstaande man van Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras), de vrouw voor wie Mary een prachtig huwelijk organiseert. Kiest Mary voor haar carrière als weddingplanner en houdt ze zich aan de regels? Of volgt ze haar hart en geeft ze toe aan de romantiek? Je ziet het in The Wedding Planner.

Jennifer Lopez

In The Wedding Planner gaat het liefdesleven van Jennifer Lopez niet over rozen. In haar privéleven is dat niet veel anders. Na een relatie met Ben Affleck dacht Jennifer het huwelijksgeluk te hebben gevonden bij Marc Anthony. Na zeven jaar gingen zij echter uit elkaar. Daarna kreeg de zangeres een relatie met Casper Smart. Die relatie liep ook stuk. Na een tijdje kwamen ze toch weer bij elkaar. En gingen ze weer uit elkaar. Sinds 2017 was Lopez samen met voormalig profhonkballer Alex Rodriguez. Het stel kondigde in 2019 hun verloving aan. Het lijkt erop dat ook deze liefde niet voor eeuwig is. In april 2021 maakten J-Lo en A-Rod bekend dat ze uit elkaar zijn.

Meer over