The Wolverine

Hugh Jackman in Japan

Veronica - donderdag 29 juli om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
In The Wolverine komt het titelpersonage uit zijn zelfgekozen isolement om in Japan een oude vriend op te zoeken. In het land van de rijzende zon raakt hij verstrikt in een levensgevaarlijk complot.

Omdat de onsterfelijke mutant Wolverine het vechten moe is, trekt hij zich terug op het Canadese platteland. In The Wolverine komt hij terug uit dat zelfgekozen isolement als hij te horen krijgt dat een oude vriend op sterven ligt.

The Wolverine

Die oude vriend woont in Japan, dus reist Logan, alias The Wolverine (Hugh Jackman), af naar het land van de rijzende zon om afscheid te nemen en hem de laatste eer te bewijzen.

In Japan raakt Wolverine verstrikt in een levensgevaarlijk complot. Wat volgt is een gevecht op leven en dood, dat Logan voor altijd zal veranderen.

Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

Hugh Jackman

The Wolverine is alweer de zesde film waarin Hugh Jackman te zien is als Wolverine. Deze keer is hij gespierder dan ooit.

Jackman moest flink aan de bak om er zo uit te zien. Hij volgde een keihard trainingsprogramma en vroeg acteur en oud-worstelaar Dwayne ‘The Rock’ Johnson om voedingsadvies.

Ook gebruikte Jackman een paar bodybuilderstrucs om ervoor te zorgen dat zijn toch al niet misselijke spierbundels nóg beter uitkwamen in de scènes waarin hij in zijn blote bast te zien is.

Meer over