The Woman In Black

Daniel Radcliffe bewijst dat er meer is dan alleen Harry Potter in The Woman in Black

RTL 7 - donderdag 3 augustus om 22:24

© CBS Films Inc.- Dutch Film Works.
Arthur Kipps heeft in The Woman In Black nog één kans om zijn baan te behouden. Hiervoor reist hij naar een afgelegen dorpje, waar hij een eigenaardige ontdekking doet.

The Woman in Black is gebaseerd op het gelijknamige boek van Susan Hill. De film speelt zich af in 1900 en vertelt het verhaal van de jonge advocaat Arthur Kipps, gespeeld door Harry Potter-hoofdrolspeler Daniel Radcliffe. Sinds de dood van zijn vrouw heeft hij het erg lastig. Zijn werk begint eronder te lijden.

The Woman in Black

Zijn baas geeft hem nog één kans om zijn baan te redden. Hiervoor moet hij naar het afgelegen dorpje Crythin Gifford. Daar moet hij de verkoop regelen van het Eel Marsh House, een oud landhuis. Dat huis was eigendom van de pas overleden Mrs. Drablow.

Het lijkt er in The Woman in Black op dat mevrouw Drablow haar huis nog niet verlaten heeft.

Daniel Radcliffe

De inwoners van Crythin Gifford zijn niet blij met Arthurs komst. Sterker nog: ze zijn bang. Bang voor The Woman in Black, de mysterieuze in het zwart geklede vrouw die rondwaart bij het huis van Mrs. Drablow.

Is het een geest? En wat wil ze? Arthur moet het zien uit te vinden zonder zichzelf en de dorpsbewoners in gevaar te brengen.

Voor Daniel Radcliffe is dit zijn eerste rol na de Harry Potter-films. De jonge Britse acteur tapt meteen uit een heel ander vaatje.

Meer over