Theater Maas

Cornald Maas blikt terug op de de uitreiking van de Louis d'Or en de Theo d'Or in Theater Maas

NPO 2 - maandag 18 september om 21:11

© AVROTROS
Cornald Maas was bij de uitreiking van de Louis d'Or en de Theo d'Or, de belangrijkste prijzen voor acteurs die in het theater werken. In de uitzending van Theater Maas is een samenvatting te zien en  een terugblik op de mooiste voorstellingen.

In Theater Maas een verslag van de uitreiking van de belangrijkste toneelprijzen van Nederland: de Louis d'Or en de Theo d'Or voor respectievelijk beste mannelijke en vrouwelijke acteur.

Theater Maas

In het programma een samenvatting van de avond, met interviews van de winnaars en een terugblik op de mooiste voorstellingen van het afgelopen seizoen. "Het is voor acteurs die in het theater werken de grootst denkbare erkenning", vertelt Cornald Maas over de naar Louis en Theodora Bouwmeester vernoemde prijzen.

Louis d'Or en de Theo d'Or

De tv-aandacht voor theater juicht hij toe, ook omdat de zalen lang niet altijd vol zitten. "Een deel van de oudere bezoekers is afgehaakt na corona. Maar ik zie ook veel voorstellingen die barstensvol zitten. De nieuwe, jonge makers trekken nieuw, jong publiek aan."

Meer over