Think inside the box

Kees raadt gezellig mee in Think Inside the Box

SBS 6 - vrijdag 27 mei om 20:30

© Talpa
Kees Tol probeert in deze nieuwste aflevering van Think Inside the Box samen met twee bekende gasten te raden wat Richard Groenendijk deze keer allemaal in zijn reusachtige kijkdoos verborgen houdt. Elk goed antwoord levert geld op dat met het publiek wordt gedeeld.

Als teamcaptain van Think Inside the Box probeert Kees Tol wekelijks met twee bekende gasten te raden wat presentator Richard Groenendijk zoal in zijn reusachtige kijkdoos heeft. Tol moest wel wennen aan zijn rol als teamcaptain, vertelde hij in HLF8: “Bij Dit is mijn huis presenteer ik en zit Richard in het panel, nu zijn de rollen omgedraaid. Ik vind het hartstikke leuk om te doen.”

Kees Tol

Toch is Kees Tol niet de leukste om spelletjes mee te spelen. Hij maakt er geen geheim van dat hij zeer competitief is. “Dat is een beetje mijn valkuil. Wij speelden vroeger thuis Mens-erger-je-niet en dat mondde altijd uit in een gezinsruzie.” De mensen in het publiek vinden zijn gedrevenheid vast niet erg: elk goed antwoord levert geld op dat onder hen wordt verdeeld.

Meer over