Think inside the box

Richard Groenendijk trapt nieuwe spelshow Think Inside The Box af

SBS 6 - vrijdag 6 mei om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images

Richard Groenendijk debuteert vanavond als quizmaster in Think Inside The Box. Elke uitzending ontvangt hij naast vast panellid Kees Tol, een team van twee BN’ers, die onder meer gaan uitzoeken wie of wat er in The Box staat.

De box uit Think Inside the Box is eigenlijk een reusachtige kijkdoos van vijf bij vijf meter waarop grote ledschermen zijn gemonteerd. Op deze schermen verschijnen aanwijzingen over de inhoud van de doos. Door clues te ontcijferen en de juiste vragen te stellen, moeten de deelnemende BN’ers erachter zien te komen wie er in The Box zit of wat erin staat. En dit kan van alles zijn: van een doedelzak, het hele orkest van André Rieu tot zelfs een Gouden Televizier-Ring.

Think Inside The Box

Voor alle spellen geldt: snel en goed raden betekent geld verdienen voor de publiekspot. Als het de BN’ers namelijk lukt om zowel de inhoud van de box als de persoon te raden, valt er veel geld te verdienen. Dat is goed nieuws voor het honderdkoppige publiek: zij mogen het gewonnen bedrag namelijk aan het einde van de aflevering verdelen. 

Think Inside The Box is vanaf vrijdag 6 mei, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl

Meer over