This Means War

Vechten om Reese Witherspoon

NET 5 - donderdag 22 oktober om 22:40

© https://foxfilm.medianetworx.de/terms-of-use-printversion.aspx
CIA-agenten FDR Foster (Chris Pine) en Tuck Hanson (Tom Hardy) zijn niet alleen collega's, ze zijn ook beste vrienden. Tot ze allebei verliefd worden op dezelfde vrouw.

En geef ze eens ongelijk: wie zou er nou niet verliefd worden op Lauren (Reese Witherspoon)?

This Means War

Dat ze allebei een oogje op Lauren hebben, zet hun vriendschap danig onder druk. Sterker nog: This Means War. FDR en Tuck halen allebei hun beste CIA-trucjes uit de kast om elkaar de loef af te steken.

Of vechten de beste manier is om een vrouw te versieren is nog maar de vraag, zelfs als je een Hollywood-hunk als Chris Pine of Tom Hardy bent. Wie van hen weet daarmee Laurens hart te veroveren? Rokkenjager FDR of romanticus Tuck?

Chris Pine

Chris Pine en Tom Hardy kregen hun rol in This Means War niet zomaar in de schoot geworpen. Er waren behoorlijk wat gegadigden om FDR en Tuck te spelen, en dat waren zeker niet de minsten.

Sam Worthington, Colin Farrell, Justin Timberlake, Seth Rogen, James Franco en Bradley Cooper waren ook in beeld voor de hoofdrollen. Uiteindelijk trokken Pine en Hardy aan het langste eind.

Om geloofwaardig over te komen als CIA-agent, moesten de twee nog heel wat leren. Daarvoor liet het tweetal zich stevig onder handen nemen door technical advisor Paul Maurice. Hij leerde de Hollywoodsterren de fijne kneepjes van vuist- en vuurwapengevechten.

Meer over