Tijd voor MAX

Omroep Max zet zich in voor Kinderfonds MAMAS

NPO 1 - woensdag 20 oktober om 17:10

© https://pers.omroepmax.nl/beeldbank-max/
De uitzending van Tijd voor Max staat in het teken van het Kinderfonds MAMAS, dat zich inzet voor kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika. Te gast zijn onder meer ambassadeur Robèrt van Beckhoven, kinderarts Inès von Rosenstiel en zanger Stef Bos.

Zuid-Afrika is hard getroffen door de coronapandemie. De economie is ingestort en de kloof tussen arm en rijk groeit. Vooral kinderen zijn hiervan de dupe. Velen gaan dagelijks met honger naar bed. Gelukkig bestaat het Kinderfonds MAMAS.

de MAMAS

Tijd voor MAX staat geheel in het teken van deze organisatie, die als doel heeft het leven van kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika te veranderen. Lokale vrouwen, de MAMAS, ontfermen zich over deze kinderen. Zij zorgen voor dagelijkse maaltijden, medische zorg, onderwijs en een veilige omgeving om in te spelen.

Stef Bos

Te gast zijn onder meer directeur Joep Verboeket, ambassadeur Robèrt van Beckhoven en kinderarts Inès von Rosenstiel. Zanger Stef Bos, die deels in Zuid-Afrika woont, vertelt over zijn bezoek aan een van de MAMAS.

Meer over