Tijd voor MAX

Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen weer gasten bij Tijd voor MAX

NPO 1 - maandag 5 september om 17:12

© Omroep MAX
Een frisse start van een nieuw seizoen Tijd voor MAX. Martine van Os en Sybrand Niessen bespreken weer in hun middagmagazine actuele kwesties en opvallende gebeurtenissen met bekende en minder bekende Nederlanders in de studio.

De vakantie zit erop. Dat betekent ook de start van een nieuw seizoen Tijd voor MAX, dat dagelijks in de vooravond te zien is.

Martine van Os en Sybrand Niessen

De presentatoren hebben in de vakantieperiode niet stilgezeten: Martine van Os was in Spanje voor de opnames van We zijn er bijna! en Sybrand Niessen schoot samen met jurist Jeanine Janssen gedupeerde vakantiegangers te hulp in MAX Vakantieman.

Tijd voor MAX

Toch is de vakantie voorbij en gaat er daarom vanaf vandaag weer een gloednieuw seizoen van hun talkshow van start. Hierin spreken Van Os en Niessen dagelijks met bekende en onbekende gasten over persoonlijke en maatschappelijke kwesties. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven komen geregeld langs om iets lekkers te bakken, arts Ted van Essen praat de kijker regelmatig bij over gezondheid, politiek commentator Kees Boonman brengt het laatste nieuws uit Den Haag en Josine Droogendijk is de vaste koningshuisdeskundige.

Meer over