Tiki taka Touzani

Donyell Malen maakt zijn opwachting in Tiki Taka Touzani op NPO3

NPO 3 - maandag 27 mei om 21:48

© ANP KOEN VAN WEEL
Donyell Malen vertrok op jonge leeftijd naar Arsenal, maar brak daar niet door. Via PSV kwam hij alsnog in de Europese top terecht bij Borussia Dortmund. De international krijgt in deze aflevering van Tiki Taka Touzani bezoek van Soufiane Touzani.

Dat het niet altijd slecht hoeft uit te pakken om als tiener te vertrekken naar een buitenlandse topclub bewijs Donyell Malen, die in Tiki Taka Touzani bezoek krijgt van Soufiane Touzani. De buitenspeler van Borussia Dortmund maakte als vijftienjarige een transfer van Ajax naar Arsenal. Daar brak hij niet door, maar via een omweg (PSV) kwam hij alsnog in de Europese top terecht.

Donyell Malen

In ELF Voetbal vertelde de international veel te hebben geleerd van zijn periode in Londen. "Ik merkte dat het tijd kost voordat je je honderd procent thuis voelt op een nieuwe plek. Een verandering is niet van de ene op de andere dag gemaakt. Van dat proces moet je genieten, want tegelijkertijd leer je een hoop over jezelf. Maar als topsporter wil je zo snel mogelijk succes."

Wanneer is Tiki Taka Touzani op televisie te zien?

Deze aflevering van Tiki Taka Touzani is op maandag 27 mei vanaf 21:43 uur te zien bij NTR op NPO3.

Meer over