Timeless Love

Brant Daugherty speelt hoofdrol in zoete film Timeless Love

RTL 8 - maandag 10 januari om 20:28

© claudia@stuffmedia.ro
Het zou je maar gebeuren: je komt uit een coma en het leven blijkt anders te zijn dan je kan herinneren. Dit overkomt Megan in de film Timeless Love.

Megan Murphy (Rachel Skarsten) lijkt het perfecte leventje te hebben: ze heeft een geweldige echtgenoot genaamd Sam en twee bloedjes van kinderen. Of toch niet? Als ze uit een coma ontwaakt, blijkt dat haar gezin helemaal niet bestaat.

Timeless Love

Megans ouders maken zich ernstige zorgen om hun dochter. Megan heeft moeite haar droombeeld los te laten en kan de realiteit moeilijk accepteren. Dan begint ze aan een nieuwe baan en krijgt ze de verrassing van haar leven: haar baas is de man uit haar dromen.

Mooi contrast

Rachel Skarsten speelde een rol in de film Fifty Shades of Grey en haar tegenspeler Brant Daugherty in Fifty Shades Freed. Grappig dat deze twee acteurs nu samen in deze Timeless Love te zien zijn. Deze Hallmark-film is, en daar staan deze films om bekend, mierzoet. De oplettende kijker weet dat de Fifty Shades-filmreeks verre van zoet is. Zegt maar gerust kinky.

Meer over