Today We Kill, Tomorrow We Die!

Montgomery Ford neemt keihard wraak

RTL 7 - zaterdag 23 juli om 00:40

© https://epg.p7s1digital.de
In Today We Kill, Tomorrow We Die! zien we een groep mannen met uiteenlopende karakters de strijd aangaan met de ultieme bad guy.

Bill Kiowa (Montgomery Ford) wordt na vijf jaar gevangenisstraf vrijgelaten. Kiowa is vastberaden wraak te nemen op James Elfego (Tatsuya Kakadai), de sadistische leider van de Comancheros. Deze Elfego is niet alleen verantwoordelijk voor de dood van Kiowa's vrouw, hij heeft ook voor gezordg dat Kiowa al die jaren onschuldig gevangen zat.

Today We Kill, Tomorrow We Die!

Kiowa gaat in Today We Kill, Tomorrow We Die! een team samenstellen. Deze bestaat uit: krachtpatser O'Bannion (Bud Spencer), Sheriff Jeff Milton (Wayde Preston), schutter Bunny Fox (Franco Borelli) en gokker Francis 'Colt' Moran (William Berger). Hij huurt deze vier scherpschutters in om voor eens en altijd met Elfego af te rekenen. Elfego bereidt met zijn Casmoncheros een nieuwe overval voor. Tijd om dan toe te slaan!

Problemen op de set

Tatsuya Nakadai sprak alleen Japans, dus moest regisseur Tonino Cervi communiceren via een tolk en gebarentaal. Nakadai had nog nooit paard gereden en viel er dan ook vrij snel af. Gelukkig raakte hij niet gewond. Wayde Preston was moeilijk om mee te communiceren. Hij was constant high van de marihuana. Zo vonden ze tijdens het draaien van Today We Kill, Tomorrow We Die! hem een keer stoned in het bos, zittend tegen een boom, terwijl hij ondersteboven een krant probeerde te lezen. 

 

Meer over