Top Gear

Top Gear is terug voor een spetterend 31ste seizoen

Spike - zaterdag 20 november om 19:30

© BBC
Vroem, vroem! De snelle auto's en motoren worden weer uit de garage gehaald. Presentatoren Andrew Flintoff, Paddy McGuinness en Chris Harris keren vanavond terug met het 31ste seizoen van het autoprogramma Top Gear. Exclusief te zien op Spike.

Het Britse autoprogramma Top Gear heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De show - zoals we deze nu kennen - kreeg in 2002 vorm en is sindsdien niet meer weg te denken. Dat kan ook niet anders: de snelle auto's, humoristische stijl en eigenzinnige presentatoren scoren al jaren hoge ogen bij de kijkers.

Sebastian Vettel

In dit 31ste seizoen is het weer aan Andrew Flintoff, Paddy McGuinness en Chris Harris om de kijkers te plezieren met al hun weetjes over de snelste voertuigen. Zo hebben ze het onder meer over de Lamborghini Huracán STO, de Aston Martin Victor en de McLaren 765LT voorbij.

Daarnaast is er qua actie ook genoeg te beleven. Denk aan: een race tussen Formule 1-racers Sebastian Vettel, Lando Norris en Antonio Giovinazzi, rijden door brandende hoepels en ook een kampeeruitje in een off-road wagen is een happening die je niet mag missen.

Het 31ste seizoen van Top Gear gaat op 20 november om 19:30 uur van start op Spike.

Meer over